Tag: COVID-19

Blogbox | COVID-19

Shtrëngatë mendimesh në kohë ngujimi

Nga - 25.08.2020

Kur të duket se koha ka ngecur në vend, rri e sodit botën nga një qoshe.

S`fundmi | COVID-19

Qindra fëmijë në Shqipëri pa qasje në arsim

Nga - 20.08.2020

Kushtet e vështira ekonomike privuan shumë nxënës nga mësimi online.

Pikëpamje | COVID-19

‘Kurrë mos e leni një krizë të mirë t’ju shkojë dëm’

Nga - 19.08.2020

Rrëmuja e sotme është mundësi për rimëkëmbje transformuese ekonomike të Kosovës.

Në thelb | COVID-19

E ardhmja e kërlingut në Kosovë rri mbi akull të hollë

Nga - 14.08.2020

Si do t’i mbijetojë pandemisë ky sport?

Pikëpamje | COVID-19

Rizbulimi i Beogradit në vlugun e pandemisë

Nga - 11.08.2020

Një virus mund të të dëftojë se ku ke dëshirë të jesh.

Në thelb | COVID-19

A po i afrohemi kolapsit nga COVID-19?

Nga - 11.08.2020

Sistemi shëndetësor i Kosovës në presion nga numri në rritje i pacientëve.

Në thelb | COVID-19

Cili është plani për 10 përqindëshin?

Nga - 10.08.2020

A do të funksionojë plani i propozuar nga qeveria për rimëkëmbjen e ekonomisë?

Në thelb | COVID-19

DokuFesti digjital

Nga - 07.08.2020

Prapa skenave të përgatitjeve të pazakonta për edicionin e 19-të të DokuFestit.

S`fundmi | COVID-19

Shqipëria lufton për të ndalur valën e dytë

Nga - 06.08.2020

Mungojnë kapacitetet spitalore dhe punëtorët shëndetësorë.

Më shumë