Tag: Shëndetësia

Në thelb | COVID-19

Kosova shënon rekord të ri të rasteve me COVID-19

Nga - 30.10.2020

Shërbimet shëndetësore përballen me trysni në mes të valës së dytë të virusit.

Në thelb | Shëndetësia

Mjekët e rinj ia mësyjnë jashtë Kosovës

Nga - 21.10.2020

E ardhmja e sistemit shëndetësor mbetet e paqartë midis dështimeve të njohura.

Në thelb | COVID-19

A po i afrohemi kolapsit nga COVID-19?

Nga - 11.08.2020

Sistemi shëndetësor i Kosovës në presion nga numri në rritje i pacientëve.

Në thelb | COVID-19

Sa dini për COVID-19?

Nga - 05.08.2020

Një përmbledhje informatash për virusin dhe si ta mbroni veten dhe të tjerët.

S`fundmi | COVID-19

Rekorde të reja të rasteve me COVID-19 në Kosovë

Nga - 07.07.2020

Masat e reja kufizuese hynë në fuqi të hënën.

S`fundmi | COVID-19

Pandemia shtrëngohet përballë masave të lehtësuara

Nga - 30.06.2020

Paralajmërohet ‘izolim total’ ndërsa numri i të infektuarve me COVID-19 rritet.

Blogbox | Shëndetësia

Të bëhesh burrë — një reflektim feminist mbi synetin rutinor

Nga - 02.06.2020

Rrethprerja e djemve as nuk përligjet mjekësisht, as nuk është pa pasoja.

Pikëpamje | COVID-19

A mund të bëhet përdorimi i maskave pjesë e normalitetit të ri në Kosovë dhe në rajon?

Nga - 06.05.2020

Mposhtja e virusit është edhe çështje sociale, jo vetëm biologjike.

S`fundmi | COVID-19

Masat e reja kufizuese nisin me hutim

Nga , Jack Butcher - 15.04.2020

Ministria e Shëndetësisë vepron për ta qartësuar situatën.

S`fundmi | COVID-19

Lëvizjet kufizohen më tej nga e mërkura

Nga - 14.04.2020

Kundërveprimi ndaj pandemisë zgjerohet ndërsa rritet numri i rasteve.

Më shumë