Tag: Protesta

Biseda | Arsimi

Arlind Qori: Sot, arsimi është njëri nga shtigjet më të rëndësishme drejt emancipimit gjinor

Nga - 13.11.2019

Rivlerësimi i Akademisë (Pjesa 7) - Profesori dhe aktivisti flet për rolin e universitetit në jetën publike, korrupsionin dhe energjinë e protestës së studentëve.

Mentorimi | S`fundmi | Protesta

Protesta për klimën përmbyll javën e aktiviteteve për ambientin

Nga - 20.09.2019

Biseda jetike për thëngjillin dhe ndryshimin klimatik.

S`fundmi | Mali i Zi

Presion për ndryshime në Mal të Zi

Nga - 04.04.2019

Pas dy muajve me protesta, opozita pajtohet të punojë për zgjedhjet e reja.

Blogbox | Ambienti

Të premtet për të ardhmen — Kosovë

Nga - 22.03.2019

Si fëmijët po sjellin ndryshim global.

Pikëpamje | Arsimi

Ndihmoni arsimin në Kosovë

Nga - 30.01.2019

Kritikat e fundit ndaj Agjencisë së Kosovës për Akreditim janë të gabuara dhe të pabaza.

Në thelb | Protesta

Vit i protestave

Nga - 31.12.2018

Viti 2018 në Kosovë ishte i vërshuar me protesta.

Biseda | Volume Up

Fotis Filippou: Ndryshimi duhet të vijë nëpërmjet fuqisë së popullit

Nga - 22.12.2018

Drejtori i fushatave evropiane të Amnesty International flet për mobilizimin masiv, mesazhet e targetuara dhe demokratizimin e protestave në botën digjitale.

S`fundmi | Shqipëria

Studentët shqiptarë kërkojnë ndryshime

Nga - 14.12.2018

Mijëra të rinj po kërkojnë ndryshime në sistemin arsimor të Shqipërisë.

Blogbox | Serbia

Aktivistët e nismës së të rinjve nuk do të heshtin

Nga - 08.11.2018

Përderisa kriminelët e luftës janë në qendër të vëmendjes, protestuesit e rinj ballafaqohen me gjoba të majme.

S`fundmi | Protesta

Vit i përgjakshëm për punëtorët

Nga - 10.10.2018

Protestohet për vdekjet e punëtorëve të ndërtimtarisë, kërkohet të merren masa.

Më shumë