Pikëpamje | Interpol

Anëtarësimi i Kosovës në Interpol larg për t’u siguruar

Nga - 18.08.2017

Votimi i Asamblesë së Përgjithshme po afrohet, por a e ka Kosova pëkrahjen?

Shkurt | Film

Duke i dalë ballë të zotit të Shtëpisë

Nga - 15.08.2017

Një dokumentar i ri i eksploron rolet gjinore në një shoqëri në ndryshim e sipër.

Pikëpamje | Politika

Klika e tradhtarëve

Nga - 15.08.2017

Deklarata e OVL-së së UÇK-së - Kush ka faj?

Në thelb | Kulturë

Pse duhet mbrojtur trashëgiminë kulturore?

Nga - 14.08.2017

Kujtesa, identiteti dhe zhvillimi ekonomik si shtyllat kryesore.

Shkurt | Zgjedhjet2017

Koalicioni PAN vazhdon bojkotimin e Kuvendit

Nga - 14.08.2017

Dështon edhe përpjekja e pestë për ta zgjedhur Kryetarin e Kuvendit.

Blogbox | DokuFest 2017

Duke e maskuar bukur

Nga - 11.08.2017

K2.0 e humb lidhjen me të vërtetën.

Shkurt | DokuFest 2017

DokuFest: Përzgjedhjet e përzgjedhësve II

Nga - 11.08.2017

Ekipi i festivalit i zgjedhin ngjarjet më interesante në dy ditët e fundit.

Blogbox | DokuFest 2017

Vizione të së Ardhmës: DokuNights

Nga - 10.08.2017

Qysh duket e ardhmja në 5am?

Në thelb | Policia

Të vdesësh në rrugë

Nga - 10.08.2017

Kërkohet të ndërmirren masa pas rritjes së numrit të aksidenteve vdekjeprurëse.

Biseda | DokuFest 2017

Morten Traavik: Muzika industriale e ish-Jugosllavisë është alternativë shumë më e mirë se bombardimet me dronë

Nga - 09.08.2017

Regjisori i “Liberation Day” flet për Korenë e Veriut, bojkotimet, ‘TotalKunst’ the Jugosllavinë.

Shkurt | DokuFest 2017

DokuFest: Përzgjedhjet e njerëzve

Nga - 08.08.2017

Cilët ishin filmat më me ndikim për pjesëmarrësit e festivalit?

Biseda | DokuFest 2017

Mohamedsalem Werad: Sahara Përendimore i ka dy luftëra pasive, çlirimin dhe ndërtimin e vendit

Nga - 08.08.2017

Aktivisti saharan flet me K2.0 për rezistencën në “koloninë e fundit të Afrikës”.

Shkurt | DokuFest 2017

Fotografia si art i rrugës

Nga - 07.08.2017

Muret e qytetit të Prizrenit transformohen nëpërmjet fotografisë nga punëtoria e DokuPhoto.

Biseda | DokuFest 2017

Robert Bisha: Muzika folklorike është ajo kur njerëzit i thonë gjërat ashtu si janë

Nga - 07.08.2017

Pianisti diskuton përzierjen e tradicionales me eksperimentalen.

Shkurt | DokuFest 2017

Vizione të së ardhmes: DokuTech

Nga - 06.08.2017

K2.0 kërkoi nga pjesëmarrësit e DokuFest që të shikojnë drejtë të panjohurës.

Në thelb | Energjia

Shpjegojmë ‘krizën’ e energjisë elektrike në Kosovë

Nga , - 05.08.2017

Zbërthejmë pështjellimin e krijuar për energjinë.

Në thelb | DokuFest 2017

Lumbardhi: Çfarë do të thotë të evolvosh

Nga - 04.08.2017

Rrëfenja e kinemasë historike të Prizrenit

ÇKA PO FLITET

Veç thashë
Është e zakonshme të pyesim pse “revolucionet e Twitter-it” janë në tërheqje e sipër. Por pyetje më intriguese është se pse fillimisht ishim aq të bindur që do të kenë sukses.
Nga Ivan Krastev

Rekomandojmë

Rri n'lidhje

INSTAGRAM @kosovo2point0