Tag: Rinia

Blogbox | Rinia

Shoku i përkundërt kulturor

Nga - 24.11.2020

Jeta pas Kosovës.

Blogbox | Rinia

Shoqe nga vende të habitshme

Nga , Vesa Bashota - 12.09.2020

Si krijuan miqësi të pagjasë një shqiptare nga Kosova dhe një serbe.

Blogbox | Rinia2020

Shtrëngatë mendimesh në kohë ngujimi

Nga - 25.08.2020

Kur të duket se koha ka ngecur në vend, rri e sodit botën nga një qoshe.

Blogbox | Rinia2020

Lidhja përmes kompleksiteteve, prodhimi i artit përtoke

Nga - 13.08.2020

Braktisja e ngujimit për të përjetuar zhvillim dhe kreativitet.

Blogbox | Rinia2020

Gjendja shpirtërore e Kosovës

Nga - 07.08.2020

Përse rinia po kërkon të ikë?

S`fundmi | Rinia

RINIA 2020

Nga - 26.07.2020

Çka po blun n’mendje?

Pikëpamje | Korrupsioni

A mund të krijojë kulturë politike rinia e Kosovës?

Nga - 18.06.2020

Dhe vepra e vogël artistike që mëton ta nisë atë.

S`fundmi | #podumetkallxu

#PODUMETKALLXU

Nga - 29.03.2020

Ndjekim storien e Urallit nga Mitrovica.

Blogbox | Diaspora

Një trup, dy jetë

Nga - 18.02.2020

Të rritesh në diasporën kosovare.

Më shumë