Tag: Të drejtat e njeriut

Në thelb | COVID-19

Qeveria malazeze e mbingarkuar nga akuzat

Nga - 20.11.2020

Paditë e ngritura për shkelje të privatësisë gjatë pandemisë COVID-19.

Blogbox | Të Drejtat e Grave

Polonia po vlon!

Nga - 09.11.2020

Protestat e drejtuara nga gratë në Poloni vazhdojnë përkundër gjithçkaje.

Pikëpamje | Të drejtat e njeriut

Merkel, Kodi Civil dhe martesat e çifteve gej e lezbike në Kosovë

Nga - 26.10.2020

Shpjegim për shtrembërimet e deklaratave të Merkelit nga deputeti Lushtaku dhe rëndësia e mbrojtjes ligjore pa dallim.

Pikëpamje | Politika

Dje në parlament kumboi fashizmi

Nga - 22.10.2020

Deputeti Lushtaku kundër Kodit Civil në emër të të ashtuquajturave vlera tradicionale.

Blogbox | Të drejtat e njeriut

Të ndihmosh për të siguruar bukë për krejt

Nga - 04.09.2020

Rrëfimi prapa nismës vullnetare humanitare të Termokissit.

Blogbox | Rinia2020

Bonbonat e Bajramit

Nga - 01.09.2020

Të luftosh pabarazinë duke ngritur zërin kundër saj.

Pikëpamje | Diaspora

Jetët e Zeza Vlejnë për diasporën shqiptare

Nga - 17.06.2020

Letër nga Amerika për shqiptarët kudo që janë.

Në thelb | Ballkan

A është gjuha e urrejtjes e pranuar gjerësisht në Slloveni?

Nga - 10.06.2020

Keqtrajtimi onllajn dhe fyerjet me nuanca etnike rrjedhin nga lart poshtë.

Në thelb | Të Drejtat e Grave

Tri gra — asnjë pronë mbi vete

Nga - 09.06.2020

Grave në Shqipëri ende u mohohet e drejta për pronësi, megjithë përparimet ligjore.

S`fundmi | Bursa në Gazetari për të Drejtat e Njeriut

Thirrje për aplikime: Bursa për Gazetari në fushën e të Drejtave të Njeriut 2020

Nga - 02.06.2020

Kosovo 2.0, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime Gjinore dhe Qendrën për Liri dhe Barazi (CEL) lansojnë ciklin e tretë të programit 6 mujor të Bursës për Gazetari në fushën e të Drejtave të Njeriut.

Më shumë