TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sindre Langmoen

Sindre Langmoen aktualisht është duke kryer baqellors në kolegjin e Politikës, Psikologjisë, Juridikut dhe Ekonomisë (PPLE) në University of Amsterdam, dhe kryesisht është i interesuar në art, gazetari dhe politikë. Si i diplomuar i UWC Mostar në Bosnje dhe Hercegovinë, dhe ish-praktikant i K2.0, ai e pëlqen shumë Ballkanin.

Biseda | Tech

Mike Butcher: Përdorimi i teknologjisë është thelbësor për adresimin e krizës së refugjatëve

Nga - 04.10.2016

Themeluesi i Techfugees insiston se problemet e mëdha e të vështira kërkojnë zgjidhje të reja e inovative.

Biseda | Muzikë

Shkrirja e muzikës, artit dhe trashëgimisë – “Visions of Beyond”

Nga - 06.09.2016

K2.0 foli me DJ Uran B., një prej organizatorëve të festivalit "Visions of Beyond" në Kalanë e Harilaqit.