Në thelb | Sporti

Kaltër, verdhë, bardhë — futboll, politikë, identitet

Nga , Halim Kafexholli - 16.02.2019

Si po ndikon sporti në ndërtimin e kombit dhe në identitetin e Kosovës.

Në thelb | Kroacia

Ja nisi loja

Nga - 12.02.2019

Zhvilluesit e lojërave elektronike në Kroaci po e shtyjnë para këtë industri në rajon.

Në thelb | Shoqëria Civile

A janë OJQ-të e Kosovës në rrezik?

Nga - 01.02.2019

Ligji i ri kundër parimeve bazike të organizatave të shoqërisë civile.

S`fundmi | Kulturë

Nostalgji për një qytet të pandarë

Nga - 31.01.2019

Rrëfimet e tri grave për një qytet që në kujtesën e tyre, dikur ishte ndryshe.

Biseda | Kulturë

7me7: Shoqëria jonë të lë përshtypjen se ne jemi një eksperiment

Nga - 26.01.2019

Pas gati 10 viteve pauzë, rock grupi nga Ferizaj reflektojnë mbi muzikën e tyre si komentim politik e shoqëror të Kosovës së pas luftës.

S`fundmi | Mali i Zi

Tito vazhdon të jetojë në Mal të Zi

Nga - 23.01.2019

Presidenti i Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë është kthyer në Podgoricë, por askush nuk e di pse.

ÇKA PO FLITET

Veç thashë
Ajo çka u ndodhi viktimave të dhunës seksuale të luftës, shumica e të cilave ishin vajza e gra, tash e njizet vjet asht një viktimizim i dytë. Sot nuk guxojmë me leju ato me u viktimizu për së treti.
Nga Ardiana Shala Pristhina

Rekomandojmë

Rri n'lidhje

INSTAGRAM @kosovo2point0